Sarıkamış Şehitleri Karaman'da da Yâd Edildi

Sarıkamış Şehitleri Karaman'da da Yâd Edildi

Türk tarihinin en hazin sürecini oluşturan Sarıkamış Harekâtında şehit olan 90 bin askerimizin yâd edildiği Sarıkamış Yürüyüşü tüm Türkiye'de olduğu gibi Karaman'da da gerçekleştirildi.

06 Ocak 2019 Pazar günü Karaman Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü binası önünden başlayarak Molla Fenari Caddesi ve İsmet Paşa Caddesi ile devam eden yürüyüş etkinliği Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona erdi.
 
Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği ve alanda devam eden yürüyüş programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Sarıkamış Harekâtı sırasında ve vatan yolunda canlarını veren aziz şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu.
 
Karaman'daki program, daha sonra vatandaşlara çorba ikramıyla sona erdi.
 
Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş programına; Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,  vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Sarıkamış Şehitleri Karaman'da da Yâd Edildi

Sarıkamış Şehitleri Karaman'da da Yâd Edildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber