Sarıveliler Işıklı Köyünde Halk Toplantısı

Sarıveliler Işıklı Köyünde Halk Toplantısı

Karaman Sarıveliler İlçesi Kaymakamı Hasan Sadebıyık başkanlığında Işıklı Köyünde halk toplantısı gerçekleştirildi.

Karaman Sarıveliler İlçesi Işıklı Köyü’nde vatandaşlarla buluşan Kaymakam Sadebıyık, sorunları ve sorunların çözümü hakkında istişare yaptı.

Köy halkının refah düzeyini arttırıcı projelerin neler olabileceği, mevcut olan tarım ve hayvancılığın nasıl geliştirilebileceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Vatandaşların devlet kurumlarından istek ve talepleri için her zaman müracaat edebilecekleri, vatandaşlarımıza hizmetin en iyi şekilde verilmesi için Kaymakamlık ve kamu kurumları ile iletişim halinde olmaları gerektiği belirtildi.

Kaymakam Hasan Sadebıyık, toplantıya katılarak görüş ve öneride bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ederek toplantıyı sonlandırıldı.

i1.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber