Sarıveliler Kaymakamı Abdullah Yüksel'e Başkan Samur'dan Ziyaret

Sarıveliler Kaymakamı Abdullah Yüksel'e Başkan Samur'dan Ziyaret

İçişleri Bakanlığının 05.10.2016 tarihli onayı ile Karaman Sarıveliler İlçe Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Abdullah Yüksel 10.10.2016 Pazartesi günü ilçede göreve başlamıştı.

Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur Sarıveliler Kaymakamlığına atanarak görevine başlayan Abdullah Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Samur, "Sarıveliler Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Biz geçmiş kaymakamlarımızla memleketimizin meseleleri konusunda el birliğiyle çalıştık. Sayın Kaymakamımızla birlikte Sarıveliler için canla başla çalışacağımıza inanıyorum” dedi.

Sarıveliler Kaymakam vekili Abdullah Yüksel’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber