Sarıveliler’de 100 Kişinin İstihdam Edebileceği İşyeri Açıldı

Sarıveliler’de 100 Kişinin İstihdam Edebileceği İşyeri Açıldı

Sarıveliler Belediyesi öncülüğünde İlçe Cumhuriyet Caddesi Belediye İş Merkezi zemin katında, İstanbul firması Herry Hazır Giyim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 100 kişinin istihdam edileceği Diriliş Tekstil Atölyesi'nin açılışı yapıldı.

Açılışa Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, 22.23 ve 24 Dönem Milletvekili Mevlüt Akgün, İlçe Kaymakamı Hasan Sadebıyık, Başyayla Kaymakamı Fatih Kaşıkcı, Sarıveliler Garnizon Komutanı Sedat Türk, Başyayla Garnizon Komutanı Onur Kazan, Belediye Başkanı Hayri Samur, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay, İller Bankası Konya Bölge Müdürü Kemal Kaya, MHP Sarıveliler ilçe başkanı Kasım Tunç, Herry Hazır Giyim-Diriliş Tekstil Yönetim Kuruluşu Başkanı Adnan Kaplan, daire amirleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hayri Samur, İlçemizde yeni istihdam alanlarının açılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını söyleyerek şunları kaydetti: "Böyle bir tesisin Belediyemiz öncülüğünde faaliyet göstermesi çok sevindirici. İlçemizde yatırımcıların artmasını, daha çok insanımıza iş olanağı gelmesini temenni ediyoruz. Bu konuda elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız. Yeter ki; Sarıveliler’e yatırım yapılsın, daha çok kişiye iş verilsin. İstihdamı sağlayacak her yatırımcıya yardımcı olacağız. Ben bir kez daha yatırım için Sarıveliler’i tercih eden Herry Hazır Giyim-Diriliş Tekstil Yönetim Kuruluşu Başkanı Sn. Adnan Kaplan’a çok teşekkür ediyor, yeni tekstil atölyemizin de ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açılışta kurban kesilip, dualar edildi. Atölyeyi gezen konuklara işletmeciler tarafından ikramlar yapıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber