Sarıveliler'de Öğrencilerin İyilik Hareketi

Sarıveliler'de Öğrencilerin İyilik Hareketi

Sarıveliler Mustafa Barcın Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri "İyilik" Üretiyor

Karaman'da Proje danışmanı Zeliha Akbulut öncülüğünde Sarıveliler Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan dikiş atölyesinde öğrenciler, ders çıkışında maske, önlük ve çeşitli kıyafetler dikerek Sarıveliler'deki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyorlar.   

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali İyibaş, imam hatip okul yöneticileri eşliğinde atölyeye gerçekleştirdiği ziyarette proje çalışmalarını yerinde gözlemleyerek yapılan çalışmanın Peygamberimiz Hz. Muhammed'in  "Her türlü iyilik sadakadır.'' Hadis-i Şerifiyle başladığını, dalga dalga yayılan bu iyilik çalışmasının her aşamasında ayrı bir güzellik ortaya konduğunu ifade etti.

Uygulamaya başlanan "iyilik'' projesinde yer alan öğrenciler, projenin oluşturacağı iyilik ikliminin,  Sarıveliler Mustafa Barcın Anadolu İmam-Hatip Lisesinden başlayarak yeryüzünü kaplayacağına; okullarımızın, ülkemizin ve dünyamızın daha paylaşımcı daha huzurlu hale gelmesine katkı sağlayacağına yürekten inanıyorlar.

05105053-3.jpg

05105102-7.jpg

05105106-9.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber