Savaş Kalaycı “Karaman İçin Ben de Varım” Dedi

Savaş Kalaycı “Karaman İçin Ben de Varım” Dedi

Savaş Kalaycı, Karaman Belediyesi Başkanlığı İçin Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olacağını açıkladı.

Karaman Habercisi’ni ziyaret eden Kalaycı, “Memleketime hizmet için 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimlerinde Partim MHP’den Karaman Belediye Başkanı aday adayı olacağım. Müracaatımı bugünlerde yapacağım. Nasip olur aday gösterilirsem yıllardır sahipsiz olan Karaman’a hizmet için tüm gücümle, ekibimle ve tüm Karamanlı hemşehrilerimle birlikte çalışıp, Karamanımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. 31 Mart seçimlerinin Karamanımıza ve Memleketimize hayırlara vesile olmasını, diğer aday adayı olan ve olacak tün arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Savaş Kalaycı; Endüstri Mühendisliği, Sosyolog, İktisatçı, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yöneticiliği gibi dallarda uzmanlıklarının yanı sıra “Şehir markası ve imajı” konularında çalışmaları ile biliniyor.

Kalaycı’nın, ileriki günlerde partisine giderek aday adaylığı müracaatında bulunması bekleniyor.

savas-kalayci.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum