Seçim Toplantısı Yapıldı

Seçim Toplantısı Yapıldı

Vali Meral Siyasi Parti İl temsilcilerinin katılımıyla seçim toplantısı yapıldı.

Vali Fahri Meral, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kadir Ergin, Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Çoban, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Çolak ve İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Akın'ın katılımlarıyla  bir toplantı gerçekleştirdi.
 
03 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 11.00’de Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili genel seçiminde yapılacak çalışmalar, alınacak tedbirler, halkın güven ve huzuru ile ilgili olarak seçimler öncesi değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Vali Meral, seçimlerin huzur içerisinde, karşılıklı saygı ve hoşgörü çerçevesinde yapılması temennisinde bulunarak, katılımlarından dolayı siyasi parti il temsilcilerine teşekkür etti.
 
Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

siyasi-parti-il-temsilcileri-toplantisi.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber