“Seddülbahir Yahya Çavuş” Tiyatro Oyunu Sahnelendi

“Seddülbahir Yahya Çavuş” Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Karaman Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Çanakkale konulu tiyatroya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile Karaman Belediyesi tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda “Seddülbahir Yahya Çavuş” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. 
   

Erkay Yavuz’un yazıp yönettiği 70 dakikalık oyunda; Çanakkale’de yaşanan kahramanlıklar ve askerlerin hikâyeleri anlatılırken, askerlerin şehit olma sahneleri tüm izleyenleri duygulandırdı. “Seddülbahir Yahya Çavuş” adlı tiyatro oyunu oyuncuların başarılı performansları ile de göz doldururken oyunun sonunda tüm oyuncular uzun süre ayakta alkışlandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber