Şehadete Namzet Yiğitlerimizle İşaret Bekliyoruz

Şehadete Namzet Yiğitlerimizle İşaret Bekliyoruz

Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Başkocagil'in gündeme dair basın açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Türkmenlerin yaşadığı kentler için birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere “En az 5 bin Ülkücü gönüllü hazır bekliyor” açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. ''5binÜlkücü KerkükİçinHazır'' hashtag'i Twitter’da Türkiye gündeminde en başa yükseldi.

Öte yandan yurt genelinde Ülkücüler tarafından MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi destekler açıklamalara Karaman’da katıldı. Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf Başkocagil, Türkmenlerin sahipsiz olmadığını belirttiği açıklamasında; ‘’Türkmen soydaşlarımızın her daim yanlarındayız. Türkmen bütünlüğünün bozulmasına Ve Kuzey Irak'ta Siyonist kukla bir devletin kurulması karşı olacağız. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in, ‘5000 Ülkücü Türkmenlerin bütünlüğü korumak İçin hazırdır’ ifadelerine karşılık, bizde Karaman Ülkü Ocakları teyakkuz haline geçmiş bulunmaktayız.

Bilinmelidir ki, her bir teşkilat üyemiz, her bir dava arkadaşımız genel merkezimizden gelecek bir emirle öne atılmayı ve cephede görev almayı beklemektedir. Karaman Ülkü Ocakları, Mevlana’nın deyimiyle ‘düğüne koşar gibi ölüme koşmaya’ hazırdır. Şehadete namzet bütün yiğitlerimizle işaret bekliyoruz’’ sözlerine yer verdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber