Şehir Gezileri Bayanların Büyük Beğenisini Topluyor

Şehir Gezileri Bayanların Büyük Beğenisini Topluyor

Karaman Belediyesi’nin haftanın iki günü hanımlara yönelik düzenlediği şehir gezilerine Yunuskent ve Başakşehir Mahallesi’nde yaşayan bayanlar davet edildi.

Şehirde ki yatırım ve hizmet alanlarını gezen hanımlar, çalışmaları yerinde görme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

 Karaman Belediyesi’nin Salı ve Perşembe günleri farklı mahallelerden hanımların katılımıyla gerçekleştirdiği şehir gezileri devam ediyor. Karaman’da yapılan hizmetleri anlatmak ve vatandaşlarımıza şehri tanıtmak amacıyla düzenlenen şehir gezilerine bugün (24 Nisan 2018 Salı) Yunuskent Mahallesi ve Başakşehir Mahallesi’nde yaşayan hanımlar katıldı. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi, Şehir Stadyumu inşaatı, TOKİ Konutları, Piri Reis Vadisi, Türk Dünyası Parkı, Seyir Terasları, Necmettin Erbakan Parkı, Hanımlar Lokali, Alt ve Üstgeçitler gibi alanlara düzenlenen gezi, hanımların büyük beğenisini topladı.

Başkan Çalışkan: “Hizmet Sevdamız Hiç Bitmeyecek”

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Yunuskent ve Başakşehir Mahallesi hanımlarının katıldığı gezi sonunda bayanları belediye encümen salonunda kabul etti.

İnsanı merkez alan bir anlayışla hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Ertuğrul Çalışkan: ”Hedefimiz her yönüyle daha modern ve güzel bir şehir inşa etmek. Halkımızın mutluluğu ve refahı için mesai gözetmeksizin tüm ekibimizle sahadayız. Vatandaşlarımıza hizmet etmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Hayata geçen birçok proje hakkında bayanları bilgilendiren Başkan Çalışkan, şehrin her noktasına hizmeti götürdüklerini söyledi. Başkan Çalışkan: “Halkımızın desteği ile Karaman’ı 2023 vizyonuna hazırlıyoruz. Hem belediyemizin hizmetleri, hem de kamu yatırımlarıyla her geçen gün büyüyen ve modernleşen bir şehir görüyoruz. 2014 yılına kadar yapılan hizmetlerin neredeyse dört katını biz bu dönemde gerçekleştirdik. Gelirini yatırıma harcayan bir belediye olduk. Hizmet sevdamız hiç bitmeyecek” şeklinde konuştu.

icrk-040.jpg

Şehir Gezileri Bayanların Büyük Beğenisini Topluyor

Şehir Gezileri Bayanların Büyük Beğenisini Topluyor

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber