Şehir Gezileri Devam Ediyor

Şehir Gezileri Devam Ediyor

Karaman Belediyesi’nin hanımlara yönelik düzenlediği şehir gezileri devam ediyor. Larende ve Sümer Mahallesi’nde yaşayan bayanlara Belediye tarafından şehir gezisi düzenlendi.

Vatandaşlarımıza şehri tanıtmak, belediyenin gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetleri anlatmak amacıyla düzenlenen şehir gezilerine bu hafta Larende ve Sümer Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar davet edildi. Belediye ve kamu tarafından yürütülen Piri Reis Vadisi, Türk Dünyası Parkı, Seyir Terasları, 15 Bin Kişilik Stadyum, Larende Alt Geçidi, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi gibi yatırım ve hizmetlerin yanı sıra, çocuk ve gençler için yapılan spor ve oyun alanları ile hanımlara hizmet veren Mümine Hatun Kültür Merkezi ziyaret edilerek görevliler tarafından bayanlara bilgi verildi.

Gezinin sonunda belediye encümen salonunda bayanları kabul eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediyenin hanımlara yönelik faaliyetleri ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek taleplerini dinledi.  
Vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen şehir gezileri önümüzde ki günlerde de devam edecek. 
icerik-074.jpg

Şehir Gezileri Devam Ediyor

Şehir Gezileri Devam Ediyor

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber