Şehit Annelerini Unutmadılar

Şehit Annelerini Unutmadılar

Vali Süleyman Tapsız’ın eşi Dr. Ayşe Tapsız, Anneler Günü nedeniyle düzenlenen programda şehit anneleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kışla Misafirhanesinde düzenlenen kahvaltılı programda, konuklarını kapıda karşılayan Bayan Tapsız tek tek ilgilendiği özel misafirleriyle bir süre sohbet ederek anneler gününü tebrik etti.
 Böyle anlamlı bir günde şehit anneleriyle bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Bayan Tapsız, yüce dinimizin cenneti ayakları altına basamak kıldığı annelerimizin hayatımızın en değerli varlıkları olduğunu söyledi.

Bizleri yetiştiren ve bugünlere getiren annelerimizi sadece bir gün hatırlamanın onlara yapılabilecek en büyük haksızlık olduğunu dile getiren Bayan Tapsız, “Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır” dedi.
 
Bayan Tapsız, bir anne olarak, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
 
Anneler günü nedeniyle düzenlenen programa, Dr. Ayşe Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi Zeliha Çalışkan, Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş’ın eşi Tuğba Işıktaş ve İl Jandarma Komutanı İlhan Şen’in eşi Mevlüdiye Şen katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber