Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Ünalan-JASAT Mercek Operasyonu

Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Ünalan-JASAT Mercek Operasyonu

Ülke Genelinde Operasyon: Aksaray'da 76 Şüpheli Gözaltına Alındı, 22'si Tutuklandı.

Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Ünalan-JASAT Mercek Operasyonu" çerçevesinde Aksaray'da 76 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken 22 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma Genel Komutanlığı talimatıyla Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak "Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Ünalan - JASAT Mercek Operasyonu" gerçekleştirildi. 23-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonun Aksaray ayağında 72 ayrı adrese eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 76 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesine sevk edilen 22 şüpheli adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken 54 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi.

Aksaray’da ’şehit Emrah Ünalan’ Operasyonu: 22 Tutuklama

Aksaray’da ’şehit Emrah Ünalan’ Operasyonu: 22 Tutuklama

Aksaray’da ’şehit Emrah Ünalan’ Operasyonu: 22 Tutuklama

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber