Şehit Kemal Tosun AİHL Öğrencilerinden Sorumlu Davranış

Şehit Kemal Tosun AİHL Öğrencilerinden Sorumlu Davranış

Niğde'de öğrenciler, harçlıklarından biriktirdikleri parayla ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, bot ve kırtasiye yardımı yapıyor.

Niğde'de Şehit Kemal Tosun AİHL, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün 21 sınıfa dağıttığı kumbaralar ay sonunda açılarak kardeşlerinin yüzünü güldürüyor.

Okul Müdürü Ramazan Gün, fikrin öğrencilerden geldiğini belirterek kampanyaya 2019 yılında başladıklarını söyledi. Kampanyanın Kovid-19 salgını nedeniyle kesintiye uğradığını belirten Gün, "Yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerimizden bu talep yeniden geldi. Kulübün danışman öğretmenleri Fatih Demirdilek ve Ömer Aksoy'la bu faaliyete yeniden başladık. Her haftanın sonunda biriken paraları kulüp danışman öğretmenlerine teslim ettiler. Bizler de çocuklara teşvik olsun diye her hafta sonu bayrak töreninde okulda en çok yardım toplayan sınıfı ilan ederek onları onore ettik. Zaten bu faaliyetin amacı iyiliklerin yaygınlaşması, medeniyetimizde var olan vakıf kültürünün genç nesillere ulaşmasıydı." ifadesini kullandı.

14090030-26540700.jpg

14090035-lise-ogrencileri-harclikl-304-2-41.jpg

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber