Şehit Öğretmen Unutulmadı

Şehit Öğretmen Unutulmadı

Sultanoğlu’ndan Şehit Öğretmen Ailesine Ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Şehit Öğretmen Hamza Çetin’in ailesini ziyaretinin ardından şehit öğretmenler için okutulan Mevlid-i Şerif ve hatim programına katıldı.

Maarif Müfettişleri Başkanı Mehdi Sezer ve Şube Müdürü Hasan Topal ile 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Alime Kaya, öğretmen ve öğrenciler beraberliğinde, Şehit Öğretmen Hamza Çetin’in babası Hasan Tahsin Çetin’in evine gerçekleştirilen ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. 

Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, şehitliğin yüksek bir mertebe olduğunu ifade ederek milletimizin; görevini yerine getirme adına canından vazgeçen şehitlerimize her zaman minnettar olduğunu, onları daima hatırlayacağını belirtti. 
Şehit öğretmenin babası Hasan Tahsin Çetin, kendilerini unutmayan tüm öğretmen camiasına teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Şehit Öğretmen Hamza Çetin, Tunceli Meşeyolu İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken 1993 yılında şehit edilmişti.

Ziyaret sonrasında Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal eden öğretmenler için İmam-ı Azam Camii’nde Mevlid-i Şerif ve hatim programı düzenlendi. 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber