Şehit ve Gazilerimizin Ailelerine Sahip Çıkalım

Şehit ve Gazilerimizin Ailelerine Sahip Çıkalım

Vali Tapsız’dan Sanayici ve İşadamlarına Çağrı: Şehit ve Gazilerimizin Ailelerine Sahip Çıkalım

Vali Süleyman Tapsız, ilimizin önde gelen sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi.
 
09 Ağustos 2016 Salı günü Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Tapsız’ın yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay katıldı.
 
15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi sonrasında cuntacı darbecilere karşı ülke ve vatan savunması yaparken şehit olan ve yaralanan vatandaşlarımızın aileleri için düzenlenen, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası çerçevesinde sanayici ve iş adamları ile Ticaret ve Sanayi Odasında bir toplantı gerçekleştirildi.
 
Vali Tapsız toplantıdaki konuşmasına; 15 Temmuzun Türkiye tarihi açısından bir milat olduğunu dile getirerek darbe girişimi sırasında şehit olanlara vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabırlar dileyerek başladı.
 
Başbakanlık genelgesi ile Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de şehit ve gazi aileleri için yardım kampanyası başlatıldığını dile getiren Vali Tapsız, şehitlerimiz ve gazilerimizin emanetlerine devlet olarak her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, aynı duyarlılığı ve hassasiyeti ilimizin önde gelen sanayici ve işadamlarından da beklediklerini söyledi.
 
Ülkemizin yaşadığı bu en uzun ve karanlık gecesinde, ülkemizin birliği ve bekası için canlarını siper ederek şehit olan vatandaşlarımız ve yaralılarımızın ailelerine yönelik olarak başlatılan kampanyanın, tüm yurt sathında devam ettiğini söyleyen Vali Tapsız, kampanya çerçevesinde tüm Karamanlılardan olduğu gibi sanayici ve iş adamlarından da destek beklediklerini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber