Şeker ve Meral Ambulansı İncelediler

Şeker ve Meral Ambulansı İncelediler

Karaman'da hizmete giren 3 yeni ambulans protokol tarafindan incelendi

Karaman protokolü Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize tahsis edilen 3 adet ambulansın hizmet alım törenine katıldı.

Törende Ak Parti Karaman Milletvekili Doktor Recep Şeker ve Karaman Valisi Fahri Meral renkli görüntüler oluşturdular.

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen törene; Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Sağlık Müdürü Dr. Musa Şahin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Arslan, daire müdürleri ve sağlık personeli katıldı.
 
İl Sağlık Müdürü Musa Uzun, tören öncesinde ilimize tahsis edilen ambulanslarla ilgili olarak Vali Meral ve protokol üyelerine bilgiler verdi. Yapılan duaların ardından ambulanslar törenle hizmete girerken Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ile birlikte alımı tamamlanan yeni ambulansın direksiyonuna geçen Vali Meral, İl Sağlık Müdürlüğünde hizmet verecek olan yeni ambulansların ilimiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

amb2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber