Sendika Temsilcilerinden Vali Tapsız’a Ziyaret

Sendika Temsilcilerinden Vali Tapsız’a Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, Memur - Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık - Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve beraberindeki heyeti kabul etti.

 Valilik Makamında geçekleşen ziyarette, Sağlık - Sen Karaman Şube Başkanı İdris Güneş ve her iki sendikanın yöneticileri de hazır bulundu.
 
Sağlık- Sen Sendikasının genişletilmiş il divan kurulu toplantısına katılmak üzere ilimizde bulunan Memiş, ziyarette sendikanın çalışmaları hakkında Vali Tapsız’a bilgiler verdi. Karaman’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Memiş, bir süre görüştükleri Vali Tapsız’a kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür etti.
 
Vali Tapsız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sendika temsilcisi Memiş’e gerçekleştirecekleri il divan kurulu toplantısının hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber