Şener'den Teşekkürler ve Tebrik Mesajı

Şener'den Teşekkürler ve Tebrik Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Turan Şener Mesaj Yayınladı

Şener Mesajında

"26 Nisan 2018 tarihinde başladığımız 27.Dönem Milletvekilliği seçim çalışmaları, 24 Haziran 2018’de yapılan Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleriyle nihayete ermiş bulunmaktadır. Yaklaşık iki aylık süreçte doğrudan siz Karamanlı hemşehrilerimize dokunmayı, sizlerle konuşup dertleşmeyi hedef alan bir çalışma yöntemini tercih ettik. Bu tercihin ne kadar isabetli olduğunu geçen iki ayın her bir gününde bize an be an ispatladınız. Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminden feragat edip yaz mevsiminin bunaltıcı havasına aldırmadan bizleri evinizde, işyerinizde ağırladınız; güleryüz ve tatlıdil gösterip Karaman insanının âlicenap ve hasbi karakterini bizlere yakinen yaşattınız. İsmet Paşa’da, Cumhuriyet Parkı’nda, İstasyon caddesinde, Kazalpa’da, Kırmahalle’de yürürken adımlarımıza eşlik ettiniz. Selamımızı aldınız, tokalaşmak için kalkan elimizi bir kadim dost gibi yürekten sıktınız. Köy ve belde ziyaretlerinde sofranızı açtınız, sıcak ve samimi sohbetinize çayınızı katık edip bizleri ağırladınız. Akçaşehir’den Kılbasan’a; Mandason’dan Lale’ye; Ermenek’ten Ayrancı’ya, Kasaba’dan Sarıveliler ve Başyayla’ya tüm köy, belde ve ilçelerimizde yürekten taşıp gelen ilgi ve teveccühü gösterdiniz. Partimize oy verin vermeyin, bize bu güzellikleri yaşattığınızdan dolayı siz kıymetli Karamanlı hemşehrilerime teşekkürlerimi sunarım.

İki aylık seçim sürecinde milli ve vatanperver duruşuyla ülke menfaatlerini günlük siyasi hesapların önüne koyarak bir kez daha devlet adamlığı dersi veren, bu fakiri milletvekili adaylığına layık görerek onurlandıran Bilge Lider Dr.Devlet Bahçeli başta olmak üzere görüş, öneri ve manevi destekleriyle yolumuzu açan MHP MYK Üyesi Dr. Ali Güler’e, sahada bizleri yalnız bırakmayan MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünvar ve değerli yönetimine, Karaman Ülkü Ocakları’nın değerli başkanı Yusuf Başkocagil’den çaycısına her bir mensubuna, il teşkilatımızın çalışmalarımıza destek veren kıymetli üyelerine, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ayrancı’dan Ermenek’e tüm ilçe teşkilatlarına, sandıklarda görev almış müşahitlerimize ve partililerimize fert fert teşekkür ederim. Ayrıca, 1.sıra milletvekili adayımız Hüseyin Korkmaz Bey’e, kıymetli vakitlerinden feragat edip saha çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen eski vekilimiz Dr.Hasan Çalış ve eski vekil adayımız Mehmet URAL beylere müteşekkir olduğumu da vurgulamak isterim. Velhasıl, Üç Hilal’in yere düşmemesi adına ikbal ve hesap kaygısı taşımadan canhıraşane çalışan, ter döken her kim varsa Allah’ın da onları yere düşürmemesi duasıyla sonsuz teşekkürler.     

Türk demokrasisinin vazgeçilmez aktörleri olarak tüm siyasi partilerimizin Karaman il ve ilçe teşkilatlarına, seçimde yarışan her biri birbirinden kıymetli milletvekili adaylarına seçim sürecinde gösterdikleri feragat ve nezaketten dolayı teşekkürlerimi sunarken milletvekili seçilme hakkı elde eden Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser ve İsmail Atakan Ünver beyefendileri bir Karamanlı olarak tebrik ediyorum.

Seçimden önce olduğu gibi bundan sonra da Karamanımız ve siz değerli hemşehrilerimizle irtibatımızı korumak ve hatta daha da güçlendirmek niyetinde olduğumuzu özellikle belirtmeliyim. Bir kulağımızın, bir gözümüzün ve topyekûn ruhumuzun yine eskiden olduğu gibi Karamanda, siz değerli hemşehrilerimle birlikte olacağını hassaten bildirmek isterim. Daha zengin ve daha gelişmiş bir Karaman için daha çok çalışacağımızın sözünü verirken tekrar buluşmak ümidiyle bugününüzün dünden daha mutlu ve aydınlık olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla…"

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber