"10 Kasım Anılarla Atatürk Sergisi" Dijital Gösterim Merkezinde Ziyaret Edilebiliyor

İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk'ün yaşamı ve mücadelesi, görsel ve işitsel teknolojiler kullanılarak vatandaşlara sunuluyor.

İletişim Başkanlığı tarafından Konya dahil 7 ilde açılan Dijital Gösterim Merkezi'nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan görsellerin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın "10 Kasım Anılarla Atatürk Sergisi" ziyaret edilebiliyor.

İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk'ün yaşamı ve mücadelesi, görsel ve işitsel teknolojiler kullanılarak vatandaşlara sunuluyor.

Ziyaretçiler, 360 derece video deneyim alanı, video haritalama gösterimi, üç boyutlu hologram alanı ve bilgi ekranındaki gösterimlerin ardından, Atatürk'ün vefatından 1 yıl önce, 20 Kasım 1937 tarihinde, Konya'ya 13. ve son kez yapmış olduğu ziyaretin anısına birbirinden özel fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezebiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Hazırlık Maçı: Konyaspor: 0 - Kayserispor: 1
Kto’da "meslek Komiteleri Ve Meclis Üyelikleri Seçimleri" Tamamlandı
Konya’da Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Devrildi: 2 Yaralı
Beyşehir’de Trafik Kazaları: 6 Yaralı
Konya Merkezli 8 İlde Fetö Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı