10 Yaşındaki İbrahim, Kumbarasındaki Harçlığını Depremzedelere Bağışladı

Mersin'in Mut ilçesinde 3. sınıf öğrencisi İbrahim Bulut, kumbarasında biriktirdiği harçlığını depremzedelere bağışladı.

Mersin'in Mut ilçesinde 3. sınıf öğrencisi İbrahim Bulut, kumbarasında biriktirdiği harçlığını depremzedelere bağışladı.

Yeşilköy Mahallesi'nde babası Bayram Bulut ile birlikte Mut Kızılay Temsilciliğine gelen 10 yaşındaki 3. sınıf öğrencisi İbrahim Bulut, içerisinden 95 lira 60 kuruş çıkan kumbarasını depremzede çocuklara ulaştırılması için Kızılay yetkililerine teslim etti. Mut Kızılay Temsilciliği yetkilisi Ersin Akan, çocuğun bu davranışının takdire şayan olduğunu ve yardımını en kısa zamanda depremzede kardeşlerine ulaştıracaklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Silifke’de İki Aracın Karıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
Tarsus’ta 3 Öğrenci Çiğ Köfteden Zehirlendi
"at Eti Olayına Adı Karışan Firmayla İlgimiz Yok"
Akdeniz Belediyesi Metruk Binaları Kontrollü Şekilde Yıkıyor
Halk Kart İle Mersin’de Hem Vatandaşa Hem Esnafa Destek