12. Antalya Kitap Fuarı’nda Yerel Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 12'ncisi gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı'nda imza günleri, söyleşiler ile kitapseverler yazarlar ile bir araya gelirken, Antalya Kitap Fuarı'nda yer alan Antalyalı yazarlarda okurlarıyla buluşuyor.

Kitap Fuarı'nda yazarlardan Feyzullah Arslan, Işık Öğütçü, Prof. Dr. Mustafa Karataş, Burcu Bahar, Fatih Tuncay, Nilay Şanlı, Mesut Güler, Necin Altay gibi isimler kitap severler ile bir araya geldi.

Antalya Sanatçılar Derneği, Yerel Yazarlar Platformu, Antalya Şair Ozan Yazar ve Ressamlar Kültür Derneği üyeleri ve bağımsız yazarlar kitaplarını tanıtma fırsatı buluyor. Antalyalı yazarlar, gün boyu okurlar ile sohbet ederek, kitaplarını imzalıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de her gün fuarda kitabını imzalıyor. Başkan Muhittin Böcek, sevenlerine yeni kitabı "İkinci Yaşam: İhanet ve Siyaset" ve ilk kitabı "Ben Bu Şehre Aşığım" kitabını imzalıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Muz Bahçesinde Yangın
Karavanla Denize Sürüklenen Rus Turistler Kurtarıldı
Antalya’da Kaçak Bin 660 Adet Elektronik Sigara Ve 7 Bin 500 Paket Sigara Ele Geçirildi
Başkan Güngör, Başkan Hisarcıklıoğlu’na Dosya Sundu
Finike’de Fırtına Sebebiyle Tekne Kıyıya Sürüklendi, Denizin Rengi Çamura Döndü