13 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Olan Suç Makinesi Yakalandı

Antalya'nın Aksu ilçesinde 26 adet suç kaydı bulunan ve hakkında kesinleşmiş 13 yıl 4 ay hapis cezası olan şahıs, yakalandı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde 26 adet suç kaydı bulunan ve hakkında kesinleşmiş 13 yıl 4 ay hapis cezası olan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri ve Aksu Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Antalya'nın Aksu ilçesi Pınarlı Mahallesinde; aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda, 26 adet suç kaydı olan ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.P. isimli şahsın saklandığı yer tespit edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleşen operasyon ile yakalanan M.P., gözaltına alındı. M.P., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kepez’den Önce Göz Taraması, Sonra Gözlük
Antalya Büyükşehir, Gov4greenmed Projesi İle Hibe Desteği Almaya Kazandı
Büyükşehir’in "mola Evleri" Özel Bireylerin Ailelerine Nefes Aldırıyor
Matso Başkanı Güngör, Manavgat İş Dünyasının Taleplerini Tbmm’ye Taşıdı
Vektörel Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor