15 Yaşındaki Harun Bilgisayar Başında Kalp Krizine Yenik Düştü

Antalya'da 15 yaşındaki lise öğrencisi Harun Sarı bilgisayarda oyun oynarken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Antalya'da 15 yaşındaki lise öğrencisi Harun Sarı bilgisayarda oyun oynarken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Acı olay, Kepez ilçesinde Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bilgisayarda oyun oynayan Atatürk Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi 15 yaşındaki lise öğrencisi Harun Sarı hareketsiz kaldı. Bunu gören kız kardeşi durumu annesine bildirdi. Oğlunun masada hareketsiz olduğunu gören anne durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık çalışanları geldi.

Eve gelen sağlık görevlileri ilk müdahalenin ardından Harun Sarı'yı ambulans ile Şelale Tıp Merkezine kaldırdı. Burada Harun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze daha sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çocuğun cenazesinin işlemlerin ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Gazipaşa’da Akülü Motosiklete Otomobil Çarptı: 1 Ölü
Türkiye Karla Mücadele Ederken Antalya’da Deniz Sefası
Saldırgan Köpek İhbarına Giden Kepez Belediyesi’nin Çalışanlarına Saldırı
Lüks Otomobil Alt Geçide Çarptı, Sürücü Hayatını Kaybetti
Kadın Emeği Üretimi Gelire Dönüşüyor