2026’nın En İyi Destinasyonlarına Kemer Damga Vurdu

Dünyanın en prestijli ekonomi ve yaşam dergilerinden olan Forbes, 2026 için en iyi destinasyonlar listesini yayımladı.

Dünyanın en prestijli ekonomi ve yaşam dergilerinden olan Forbes, 2026 için en iyi destinasyonlar listesini yayımladı. Sadece 20 rotanın seçildiği listeye Türkiye'den Antalya ve Kemer damga vurdu.

Forbes değerlendirmesinde Antalya, lüks konaklama tesisleri, çam ormanlarıyla çevrili doğal yapısı, denizi, zengin gastronomi kültürü ve farklı ülkelerden ziyaretçileri bir araya getiren kozmopolit yapısıyla uluslararası ölçekte güçlü ve sürdürülebilir bir turizm merkezi olarak tanımlandı. Forbes'in 2026 listesinde dikkat çeken destinasyonlardan biri olan Kemer, Antalya'nın en gözde turizm merkezleri arasında yer alarak öne çıktı. Turkuaz tonlarındaki denizi, doğal güzellikleri ve nitelikli konaklama altyapısıyla Kemer, deniz, dinlenme ve yüksek standartlı tatil deneyimi arayan uluslararası gezginler için güçlü bir cazibe noktası olmayı sürdürüyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'in adını dünyanın en önemli dergilerinden birisi olan Forbes'in listesinde görmekten gurur duyduklarını belirterek, "Deniz, kum, güneş ve doğanın bütünleştiği Kemer, her kesime hitap etmesiyle öne çıkıyor. Özellikle VisitKemer projemiz sayesinde Kemer'in adını ulusal ve uluslararası platformlarda duyurmayı başardık. Yaptığımız başarılı tanıtım çalışmalarının meyvelerini almaya devam ediyoruz. Kemerimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Prof. Dr. Abdullah Erdoğan: "sigarayı Bırakmak, Gelecek Nesilleri Korumak İçin Zorunludur"
Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürü Çelik: "sigarayı Bırakmak İçin En Doğru Zaman Şimdi"
Başkan Vekili Özdemir: "altıntaş’a Çok Önemli Yatırımlar Yapıldı"
Nöroloji Uzmanı Sayman: "epilepsi Bulaşıcı Bir Hastalık Değildir"
Serik’in Nüfusu 147 Bin 62’ye Yükseldi