260 Öğrenciden Tarsus’un Kurtuluşu Koreografisi

Tarsus Belediyesi, Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesinden 260 öğrenci ile "Atatürk imzası', "İl'le de Tarsus" ve "101. yıl" koreografisi oluşturdu.

Tarsus Belediyesi ve Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi iş birliği ile Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde lise öğrencilerince hazırlanan "Atatürk imzası', "İl'le de Tarsus" ve "101. yıl" koreografisi sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesinden 260 öğrenci tarafından Tarsus'un il olmasına dikkat çekmek ve 101. kurtuluş coşkusu için hazırlanan koreografi, okul bahçesinde gerçekleştirildi.

260 öğrenci ve 8 öğretmenin büyük dikkat ve özveriyle gerçekleştirdiği Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Tarsus'un 101. yılını kutlamanın önemine değinen gençler ise güzel bir etkinlik olduğunu, tüm emek ve uğraşlara değdiğini dile getirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Tonlarca Ağırlıktaki Beton Blok Taşıyan Tırın Tekeri Koptu
Vali Toros: "kararlı, Caydırıcı Ve Kesintisiz Bir Mücadele İle Suçlulara Nefes Aldırmayacağız"
Akdeniz’de Avm’lere Sıkı Denetim
Mersin’de Eğitim Süreçleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Kundakçı Komşuya 4 Yıl 2 Ay Hapis