3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi Tamamlandı

Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi Tamamlandı

Karaman Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı 2017 yılı 2. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında yapılan "Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi" isimli proje tamamlandı.

    
TR52/17/TD/0024 Referans numaralı proje ile Karaman Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan Bilişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanlarından 2 kadın ve 14 erkek öğretmen toplam 16 teknik öğretmen 31 Mayıs 2017 - 04 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 gün 35 saatlik  eğitim aldılar.

Eğitimde Solidworks programı  kullanımı ve 3 boyutlu yazıcılar, 3 boyutlu yazıcıların kullanım alanları, 3 boyutlu yazıcılar ile kullanılan diğer yazılımlar, 3 boyutlu materyal tasarlama ve 3 boyutlu ürün çıktıları üretme süreçlerini uygulamaları olarak anlatıldı. Eğitimde Solidworks programı ile çizilen parçalar 3 boyutlu yazıcılardan çıkarıldılar. 

Eğitim alan teknik öğretmenler uygulamalı olarak 3 boyutlu yazıcı kullanımının okulda bulunan öğrencilere derslerde uygulamalı olarak öğreterek öğrencilerin sanayide bu teknolojileri kullanmalarını sağlayacaklar.

Çok verimli geçen "Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi" sonunda okul müdürü Bülent KARADEMİR, eğitimin çok faydalı olacağına inandığını belirterek öğretmenlere sertifikalarını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Hazreti Mevlana İçin Karaman’dan Konya’ya Sevgi Ve Barış Yürüyüşü Düzenlendi
Minik Öğrencilere Trafik Kuralları Uygulamalı Olarak Öğretiliyor
Karaman’da 10 Yıldır Aranan Motosiklet Denetimde Bulundu
KMÜ'de Uğur Erkan'ın Projesine TÜBİTAK Desteği
Karaman’da Gençler A-B Atletizm Grup Yarışmaları Başladı