33 Ayrı Müzekkereden 16 Yıl Suç Kaydı İle Aranan Şahıs Yakalandı

Antalya'da 33 ayrı müzekkereden toplam 16 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 8 bin 200 TL para cezası bulunan şahıs yakalandı.

Antalya'da 33 ayrı müzekkereden toplam 16 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 8 bin 200 TL para cezası bulunan şahıs yakalandı.

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda "Dolandırıcılık", "Bilişim Sistemlerini Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık", "Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması", "Kamu Görevini Usulsüz Üstlenmek", "Basın Yayın Araçlarını Kullanarak Dolandırıcılık" suçlarından 33 ayrı müzekkereden toplam 16 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 8 bin 200 TL para cezası bulunan O.C.A. yakalandı. Şahıs adli makamlarca hakkında yapılan işlemlerin ardından tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Markette İşyeri Sahibinin Oğlu İle Müşteri Arasındaki Tartışma Cinayetle Sonuçlandı
Antalya’da 5’i Çocuk 6 Kişinin Öldüğü Yangında Sera Sahibi Tutuklandı
Antalya’da 160 Litre Etil Alkol, Tabanca Ve Pompalı Tüfek Ele Geçirildi
Bakan Ersoy: "2026 Yılı Sonunda Ücretsiz Halk Plajı Sayısı 23’e Çıkacak"
Antalya’da Korkutan Hortum Karaya Ulaşmadan Kayboldu