4 Ayrı Suçtan Kaydı Olan Şüpheli Tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 ayrı suçtan aranan ve jandarma ekiplerince yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 ayrı suçtan aranan ve jandarma ekiplerince yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı önleyici kolluk devriyesi sırasında "terör örgütü propagandası yapmak, hakaret, hükümlü veya tutuklunun kaçması, bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek" suçlarından aranan M.S. (25) tespit edildi. Jandarma devriyesini görünce kaçmaya çalışan şüpheli, yaklaşık 500 metre kovalanarak yakalandı. Adliyeye sevk edilen M.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Aracın Hurdaya Döndüğü Kazayı Burnu Bile Kanamadan Atlattı
Öldürülüp Yakılan Kübra Yapıcı’nın Cesedinin Bir Bölümü Korkuteli Barajı’nda Aranıyor
Alanya’da İş Adamı Aydın Çavuşoğlu’nun Yaralandığı Olayla İlgili Savcılıktan Açıklama
Kepez’in Mayıs Gündeminde 2025’in Bütçe Başarısı Konuşuldu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tuncer Tutuklandı