4 Gündür Kayıp Olan Adam Ölü Bulundu

Mersin'in Tarsus ilçesinde 4 gündür kayıp olan şahıs ölü bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesine  bağlı Kızılmurat Mahallesi 2715. Sokak'taki evinden 11 Eylül Pazar günü "Gezmeye gidiyorum" diyerek bisikletiyle ayrılan Mustafa Öksüz (53) eve dönmeyince ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Eşi Şayeste Öksüz, kocasının evden ayrıldıktan bir süre sonra geri gelip bisikletini, ev anahtarları ile cüzdanını evin önüne bırakıp, ortadan kaybolduğunu belirtti. Polis, yapılan arama çalışmalarında 2 çocuk babası Mustafa Öksüz'e ulaşamadı.

Bugün öğlen saatlerinde Akdeniz ilçesi Yakaköy Mahallesi'nde yol kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Öksüz'ün ailesi, cesedi teşhis etti. Öztürk'ün cesedi Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Yangın: Ekipler Havadan Ve Karadan Müdahaleyle Kontrol Altına Aldı
Mersin’de Fırın Çalışanına Otomobil Çarptı
Tarsus’ta Pikap Şarampole Yuvarlandı: Baba Ve Oğlu Yaralandı
Mahalle Muhtardan Çevreyi Kirleten Sürücülere Kamera İle Ceza Talebi
Bozyazı’nın Yeni İlçe Jandarma Komutanı Göreve Başladı