5 Şüphelinin Motosikleti Çaldığı Anlar Kameraya Yansıdı

Eskişehir'de 25 bin lira değerindeki motosikletin saniyeler içinde çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Eskişehir'de 25 bin lira değerindeki motosikletin saniyeler içinde çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, sabaha karşı 04.32 sularında Alanönü Mahallesi Maide Bolel Huzurevi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir apartmanın önünde zincirle bağlı duran motosiklet 5 kişi tarafından çalındı. Şüphelilerden 1'i cadde başında gözcülük yaparken 4'ü motosiklete yaklaştı. Sahibi tarafından 4 ay önce satın alındığı ve yaklaşık 25 bin lira değerinde olduğu öğrenilen motosikletin zincirini demir makasıyla kesen şüpheliler, direksiyon kilidini de kırdı. Saniyeler içinde gerçekleşen olay sonucu şüphelilerden 1'i motosiklete binerek kayıplara karıştı.

Motosiklet sahibinin sabah kalktığında motosikletini park ettiği yerde bulamamasıyla durumu bildirdiği emniyet güçlerince olayla ilgili çalışma başlatıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti