7’den 70’e Hayvan Sevgisi

Eskişehir'de yaşlı bir kadın ile küçük bir kız çocuğunun onlarca güvercin arasında besleme yapması renkli görüntüler oluşturdu.

Eskişehir'de yaşlı bir kadın ile küçük bir kız çocuğunun onlarca güvercin arasında besleme yapması renkli görüntüler oluşturdu.

Eskişehir kent merkezinde, hayvanlar için duyarlı vatandaşlarca besleme yapılıyor. Sıcaklıkların sıfırın altına düştüğü gece saatlerinden sonra etkisini gösteren güneşli hava, hayvanların da belli yerlerde toplanarak yiyecek arayışına girmesine sebep oldu. Kentin en işlek yerlerinden biri olan Köprübaşı Caddesi'nde ise duyarlı vatandaşlarca güvercinlere besleme yapılmaya devam edilirken, yaşlı bir kadın ile küçük bir kız çocuğunun aynı anda güvercinlere yem vermesi yüzlerde bir tebessüm oluşturdu. Güvercinlerin aç kalmaması için besleme yapan yaşlı kadın ve kız çocuğu hem 7'den 70'e hayvan sevgisinin önemini gösterdi hem de güzel sahnelerin yaşanmasına sebep oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti