8 Bin 885 Hayvanın Aşı Ve Küpeleme Ücreti Talas Belediyesi’nden

Talas Belediyesi'nin tarım ve hayvancılığa desteği artarak devam ediyor.

Talas Belediyesi'nin tarım ve hayvancılığa desteği artarak devam ediyor. Bu çerçevede İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile protokol imzalayan Talas Belediyesi, ilçe genelindeki küçükbaş ve büyükbaş hayvanların aşılama ve küpeleme ücretlerini karşılıyor.

Uygulama çerçevesinde 7 bin 285 küçükbaş ve bin 600 büyükbaş hayvan küpelenirken aynı zamanda da aşılama işlemleri yapılıyor. Yıl boyunca devam edecek olan uygulamada küpeleme ve aşılama işlemlerinin ücretlerinin tamamı Talas Belediyesi tarafından karşılanıyor. Projeden yararlanmak isteyen üreticilerin başvurularını Talas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapmaları gerekiyor.

Üreticilerden Başkan Yalçın'a teşekkür

Uygulamadan yararlanan hayvan üreticileri duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yalçın'a teşekkürlerini ileten üreticiler, proje ile büyük kolaylık sağlandığını ifade etti.

İlçede hayvancılık yapan Burhan Beydili isimli bir üretici, "Devletimizi her şeyi yaptı daha ne yapacak ki. Başkan Yalçın'dan da Allah razı olsun işi gücü rast gelsin." diyerek memnuniyetini ifade etti.

Meclisten oy birliği ile karar çıkmıştı

Öte yandan Talas Belediye Meclisi, Talaslı üreticilerin küpeleme ve aşılama ücretlerinin karşılanmasını oy birliği ile kabul etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı