8 Bin Litre Sahte Zeytinyağı Ele Geçirildi

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından bir depoda yapılan arama sonucu 8 bin litre sahte zeytinyağı ele geçirilirken, 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından bir depoda yapılan arama sonucu 8 bin litre sahte zeytinyağı ele geçirilirken, 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, "sahte zeytinyağı" üretilip satışa sunulacağı öğrenilen bir depoda yapılan aramada 8 bin litre sahte zeytinyağı ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalyaspor’da, Teknik Direktör Erol Bulut Dönemi Sona Erdi
Konyaaltı’nda Bozuk Gıda Denetimi
Antalya’da 5 Yıldızlı Oteldeki Yangın Korkuttu
Antalya Ticaret İl Müdürlüğü Ekiplerinden Kuyumcu Ve Emlakçılara Denetim
Antalya’da 9 Kurşunlu Kadın Cinayetinde İyi Hal İndirimi Anneyi Gözyaşlarına Boğdu