8 Mart Gününde Kadınlara Müjde

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye otobüslerinin 8 Mart günü kadınlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye otobüslerinin 8 Mart günü kadınlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu yıl da kadınların gün boyu belediye otobüslerinden ücretsiz istifade edebileceklerini söyledi.

Başkan Çalışkan; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehir içi ulaşımı sağlayan belediye otobüslerimiz, 8 Mart 2019 Cuma günü hanımlarımıza ücretsiz hizmet verecektir. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman'da Bayırlı Mustafa Kurt Vefat Etti
Karaman'da Küçük Çocuk Ambulansa Binmek İstemeyince
KMÜ Mezunlarına Yönelik Mentörlük Programı Başlıyor
Karaman'da "Teknoloji Bağımlılığı ve Aile" Konferansına Davet
Karaman'da Bugün Vefat Edenler