99 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Mersin’de Yakalandı

Mersin'de hakkında çeşitli suçlardan 98 yıl 11 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Mersin'de hakkında çeşitli suçlardan 98 yıl 11 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs, polis ekiplerince yakalandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ile Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında aranan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan titiz ve takipli çalışmalar sonucunda; hükümlü veya tutuklunun kaçması, resmi belgede sahtecilik, çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme, dolandırıcılık ve Vergi Usul Kanununa muhalefet suçlarından hakkında 98 yıl 11 ay 10 gün hapis cezası bulunan A.Y. isimli şahıs, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin, kamu düzeni ve vatandaşların huzurunun sağlanması amacıyla kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin Büyükşehir Meclisinde 2,5 Milyar Tl’lik Borçlanma Tartışıldı
Tarsus Belediyesinden Kardeş Belediyeye Destek
Tarsus’ta Beyaz Baston Haftası’nda Farkındalık Yürüyüşü
Tarsus’ta Çocuklara Karne Hediyesi Survivor Park Açıldı
Akdeniz’de Karne Sevinci