A Milli Takım, İtalya Maçına Hazır

Hazırlık maçında yarın İtalya ile karşılaşacak olan A Milli Takım, bugün yaptığı antrenmanla bu maçınmhazırlıklarını tamamladı.

Hazırlık maçında yarın İtalya ile karşılaşacak olan A Milli Takım, bugün yaptığı antrenmanla bu maçınmhazırlıklarını tamamladı. Antrenmanda Serdar Aziz, Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı yer almadı.

Dünya Kupası Play-Off Yarı Final maçında deplasmanda Portekiz'e elenen A Milli Takım, hazırlık maçında yarın Konya'da İtalya ile karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılar 21.45'te oynanacak karşılaşma öncesinde son antrenmanını, maçın oynanacağı Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yaptı. İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşen idmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, basına kapalı bölümde ise İtalya maçının taktiği üzerinde durdu.

Öte yandan Serdar Aziz, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı ise hafif sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Beyşehir’de Şap Hastalığına Karşı Bilgilendirme Yapıldı
Ercan Okur: "konya Veledromu’nun Uluslararası Anlamda Ne Kadar Kabul Gördüğüne Şahit Oluyoruz"
Selçuklu Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu Ve Suni Çim Saha’nın Resmi Açılışı Gerçekleştirildi
Konya’da Genç Kızın Ölümüne Neden Olan Sürücü Hakim Karşısında
Doğaya Zarar Vermeyen Malzemeler İle Membran Üretilecek