Abartı Egzoz Ve Standart Dışı Işıklı Motosiklet Sürücüsüne 13 Bin 776 Lira Ceza

Aksaray'da standart dışı ışıklarla donattığı ve abartı egzozlu motosikletiyle trafiğe çıkan sürücüye 13 bin 776 lira para cezası kesildi.

Aksaray'da standart dışı ışıklarla donattığı ve abartı egzozlu motosikletiyle trafiğe çıkan sürücüye 13 bin 776 lira para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla çeşitli faaliyetler yürüten Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri Atatürk Bulvarı üzerinde uygulama yaptı. Yapılan uygulamada araç ve sürücüler bir bir kontrolden geçirilirken, uygulama noktasına gelen Furkan İ. (23) idaresindeki 68 AGC 295 plakalı motosiklet durduruldu. Ehliyet, ruhsat ve kask gibi zorunlu trafik belge ile teçhizatları kontrol edilen sürücünün motosikletinde yapılan incelemede standart dışı ışık sistemi ve abart egzoz olduğu tespit edildi. Bunun üzerine trafik ekipleri sürücüye 13 bin 776 lira ceza kesti. Ceza işlemlerinin ardından motosiklete yol verilirken, trafik ekipleri şehir genelinde hiçbir kuralsızlığa geçit vermiyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da Genç Sürücüye Peş Peşe Cezalar
“Abart Egzoz Yok” Diye Diretti, Polis Gaz Verdi: Sonuç 9.267 TL Ceza
''Yan Baktın'' Dedi Bıçaklandı

Aksaray Haberleri

Çocuk Sürücü İle Polisin Kovalamacası Film Sahnelerini Aratmadı
İnşaat İşçisi Arkadaşların Kavgası Kanlı Bitti
Aksaray’da Jandarma Ekipleri Tarihi Mekanlarda Devriyede
Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Aksaray’da Öğrencilere Tanıtıldı
Sultanhanı’nda Hastaneye Bağışlanan Cihazlarla Teşhis İle Tedaviler Daha Hızlı Yapılabilecek