Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun Babası Toprağa Verildi

Ak Parti Antalya Milletvekili ve Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 93 yaşındaki babası Osman Çavuşoğlu toprağa verildi.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 93 yaşındaki babası Osman Çavuşoğlu toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün 93 yaşında hayatını kaybeden Ak Parti Antalya Milletvekili ve Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu bugün toprağa verildi. Osman Çavuşoğlu Türkler Merkez Mezarlığında 15:00 kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığa defnedildi. Ak Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Cuma namazının ardından Osman Çavuşoğlu'nun ikamet ettiği eve gelen sevenleri ve yakınlarının taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Soylu, Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Atay Uslu, Kemal Çelik, Serap Yazıcı Özbudun, MHP Antalya Milletvekilleri Hilmi Durgun, Abdurrahman Başkan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Sekreteri Eyüp Kadir İnan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Alanyaspor'un teknik ekibi ve futbolcuları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Yanan Evde Dumandan Etkilenen İki Çocuk Hastaneye Kaldırıldı
Alanya’da Kızılkule’nin 800. Yılında 800 Öğrenci Aynı Anda Kitap Okudu
Aldatılma İddiası Cinayet Davasına Girdi: Mahkemeden Dna İncelemesi Talebi
Japon Deprem Uzmanı Moriwaki’den Hayat Kurtaran Uyarılar
Annesini Kazada Yaralayıp Kaçan Sürücüyü, Gözyaşlarıyla Babasına Şikayet Etti