Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’dan Eso’ya Ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, ESO seçimlerinde güven tazeleyen Celalettin Kesikbaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, ESO seçimlerinde güven tazeleyen Celalettin Kesikbaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Çalışkan, Eskişehir Sanayi Odası'nın şehir için önemli bir dinamik yapıyı teşkil ettiğini belirtti. Çalışkan, ESO'nun Türkiye ekonomisinde her geçen gün daha da aktif olmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diledi.

ESO Başkanı Kesikbaş da nazik ziyaretleri için Çalışkan ve beraberindeki il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni dönemdeki projelerine dair bilgiler verdi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti