AK Parti Karaman İl Başkanı Er Öğrencilere Başarılar Diledi

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ilköğretim haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Mehmet Er Mesajında;

"Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde iken velilerimiz, çocuklarının okula başlamasının gurur ve coşkusunu yaşamaktadır.

Biliyoruz ki; milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.

AK Parti 2023 hedefleri doğrultusunda çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmeleri için bütün imkânları seferber etmektedir. Bu nedenle ilimizde de okul öncesinden itibaren her kademede eğitim kalitesini daha da yükselterek ilimizi bir adım daha öne taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Aydınlık Türkiye’nin güvencesi, hiç kuşkusuz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Yeni Türkiye yolunda, okuyan, araştıran, sorgulayan ve en önemlisi akleden bir nesli, yarınlar için yetiştirmektir.

Bu vesileyle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin, İlimizin her yerinde görev yapan eğitim camiasındaki görevlilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılının başarı ve mutluluk getirmesini temenni eder, başarılar dilerim"dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Ak Parti Haberleri

"Bizim Adayımız Belli. Recep Tayyip Erdoğan"
Karamanlılar Diyarbakır Annelerinin Yanında
AK Parti Karaman Kadın Kollarından Bayram Mesajı
AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan’ın Bayram Mesajı
Recep Tayyip Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildi