Akdeniz Sallandı Yakın İllerde Hissedildi

Akdeniz'de Mersin'in Anamur ilçesi açıklarında meydana gelen Karaman gibi yakın illerde de hissedildi.

Akdeniz'de Mersin'in Anamur ilçesi açıklarında meydana gelen depremde herhangi bir olumsuz bir ihbarın alınmadığı bildirildi.

AFAD'tan yapılan açıklamada;Akdeniz'de Anamur ilçemiz açıklarında saat 04.07'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Mersin-Antalya İl AFAD ve Kıbrıs Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadigi bilgisi alınmıştır"denildi.

KKTC Başkanı Ersin Tatar'da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda," Baf açıklarında meydana gelen deprem tüm bölgede hissedildi. Hepimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Deprem Saat:04.07'de Akdeniz açıklarında Mersin'in Anamur ilçesine 132 kilometre, KKTC'ye ise 12 kilometre uzaklıkta yerin 5,06 kilometre derinliğinde meydana gelmişti.

Öte yandan depremin Mersin'in sahil kesimlerinde hissedildiği öğrenildi.

Gece saatlerinde Karaman'da da hissedilen deprem vatandaşta paniğe sebep oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Öğrenciler Sahilde Temizlik Yaptı
Anamur’da Kolluk Ve Yargıdan Güçlü Koordinasyon Vurgusu
Tarsus’ta Gazze’ye Destek Amaçlı Hayır Çarşısı Kuruldu
Mersin Ekonomi Zirvesi: 2026, Sabır Ve Yapısal Dönüşüm Yılı Olacak
Mersin’de Zeytinyağı Ve Sofralık Zeytin Üretimi Bilgilendirme Toplantısı