Akdeniz Üniversitesi’ne Academic Minister Ödülü

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, 2024 Academic Minister ödülünü almaya hak kazandı.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, 2024 Academic Minister ödülünü almaya hak kazandı.

The European Association of Erasmus Coordinators (EAEC) tarafından Erasmus Congress and Exhibition - ERACON 20. Yıllık toplantısı 24-28 Haziran 2024 tarihlerinde Portekiz Porto Polytechnic University ev sahipliğinde AB üyesi/olmayan ülkelerinin farklı üniversitelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Uluslararasılaşma ve Erasmus+ programı kapsamındaki başarı ve hizmetlerden dolayı Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, AB Komisyon yetkilileri tarafından 2024 Academic Minister ödülünü almaya hak kazandı.

Ödülü alan Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Erasmus+ Programı Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan, "Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan'a uluslararasılaşma konusunda göstermiş olduğu vizyon ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Anadolu’nun Binlerce Yıllık Mirası Küresel Uzay Sahnesinde
Eğitim-bir-sen Antalya Şube Başkanı Miran: "okul Kapısı Güvenin Sınırı Olmalıdır"
Manavgat’ta Doğal Gaz Süreci Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Serik’te Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Yuvarlandı
Korkuteli’nde Din Görevlileri Kahvaltıda Buluştu