Aksaray Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

Aksaray'da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen jandarma çeşitli uyuşturucularla birlikte 5 şüpheliyi yakaladı.

Aksaray'da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen jandarma çeşitli uyuşturucularla birlikte 5 şüpheliyi yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde geniş çaplı çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ve Asayiş Şubesi ekipleri 5 şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri, isimleri ve adresleri belirlenen H.A., B.K., M.A.G., S.E. ve Ş.G. şahısları takibe aldı. 4 gün boyunca teknik ve fiziksel takip yapan jandarma ekipleri yeterli delil ve bulguların ardından operasyon için düğmeye bastı. Şahısların bulunduğu ikamete yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 50 gram sentetik cannabinoid bonzai, 18 adet psikotrop hap metamfetamin, 1 adet kasatura ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesi sevk edilen şahıslardan H.A. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da Yaşanan Kazada 3 Yaralı Var
Macera Parkına Adrenalin Tutkunlarının Gözdesi
Jandarmadan Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu

Aksaray Haberleri

Yuvasından Düşen Karga Yavrusu Yuvasına Bırakıldı
Aksaray'daki Tarihi Karasu Köprüsü Restore Ediliyor
Aksaray'da Damadını Vuran Kayınpeder Tutuklandı
Aksaray'da Ehliyetsiz Sürücü Kazaya Neden Oldu: 2 Ağır Yaralı
Aksaray'da Cinayet Zanlısı Hakim Karşısında