Aksaray’da Aranan 2 Kişi Yakalandı

Aksaray'da hırsızlık ve güveni kötüye kullanma suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi polis ekiplerince yakalandı.

Aksaray'da hırsızlık ve güveni kötüye kullanma suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi polis ekiplerince yakalandı. Mahkemeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, düzenlediği operasyonla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca "Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık" suçundan aranan ve hakkında 5 yıl 3 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.A. (18) ve "Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma" suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.Ç. (38) isimli şahısları yakaladı. Emniyetteki sorgularının ardından adli mercilere sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Hatalı Sollama Kazaya Neden Oldu: 3 Ağır Yaralı
Aksaray’da 2 Kişinin Öldüğü, 40 Kişinin Yaralandığı Kazayla İlgili Otobüs Şoförü Tutuklandı
İki Kişinin Öldüğü, 40 Kişinin Yaralandığı Kazada Otobüs Şoförü Adliyede
Kovalamaca Sonucu Yakalanan Uyuşturucu Tacirleri Tutuklandı
Asü Rektörü Prof. Dr. Arıbaş Yeni İş Birlikleri İçin Bosna Hersek’te