Aksaray'da FETÖ'nün Mahrem Yapılanmasına Operasyon

Aksaray'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, 9 zanlı gözaltına alındı.

 Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, örgütün TSK ve emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, darbe girişiminden sonra kapatılan askeri okul ve polis okulu öğrencisi 10 kişi hakkında, örgüt içerisinde faaliyet yürüttükleri iddiasıyla yakalama kararı çıkarıldı.

Harekete geçen Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen 10 adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, 9 şüpheli gözaltına alındı.

Adresinde bulunamayan 1 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Son 66 Yılın En Fazla Yağmuruna Alan Aksaray’da Barajdaki Su Seviyesi Yükseldi
Bir Tokatla Yere Serdiği Şahsı Sürükleyerek Götürdü, O Anlar Kamerada
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "pavyonda Delege Pazarlığı Yapmışlar, Onun Kavgasını Ediyorlar"
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "kendi İçlerinde Kavgaya Sürüklenenlerin Türkiye’ye Hiçbir Fayda Vermeyeceğini Hepimiz
İspanyollar Organik Sarımsağını Aksaray’da Üretecek