Aksaray’da Fırtına, Yerini Lapa Lapa Kar Yağışına Bıraktı

Aksaray'da gün boyu etkili olan fırtına, akşam saatlerinde yerini yağmur yağışına bırakırken şehre gece yarısı lapa lapa kar yağdı.

Aksaray'da gün boyu etkili olan fırtına, akşam saatlerinde yerini yağmur yağışına bırakırken şehre gece yarısı lapa lapa kar yağdı.

Tüm yurdu etkisi altına alan fırtına ve yağışlar Aksaray'da da etkisini gösteriyor. Gün boyu fırtına nedeniyle hayatın olumsuz etkilendiği şehirde akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı fırtınanın etkisini dindirdi. Belirli aralıklarla devam eden yağmur yağışının ardından kentte gece yarısı lapa lapa kar yağışı başladı. Özellikle yüksek kesimlerle birlikte karayollarında etkili olan kar yağışı kısa sürede yolları kapladı. Şehir merkezinde kısmen etkili olan kar yağışı henüz kent merkezini beyaz örtüyle kaplamasa da yağışlar nüfusunun yüzde 80'inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı şehirde sevinç ve mutlulukla karşılandı. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Aksaray'da ilgili kurum ve kuruluşlar şimdiden hazırlıklarını tamamlamış teyakkuzda bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

118 Yıllık Hereke Halısı Aksaray’da

Aksaray Haberleri

Liseli Öğrencilerin Motosiklet Gezintisi Hastanede Son Buldu: 3 Yaralı
Hastaneden Dönen Karı Koca Kaza Yapıp Hastanelik Oldu
Otomobille Çarpışan Motosikletli Yaralandı
Bisikletin Kilidini Açamayınca Tekerini Söküp Çaldılar
Balkona Dökülen Soba Külü Yangına Neden Oldu: 4 Kişi Dumandan Etkilendi