Aksaray’da İş Kazası: Kum Silosundan Düşen İşçi Ağır Yaralandı

Aksaray'da kum silosunda çalışırken dengesini kaybeden işçi, 4 metre yükseklikten beton zemine düşerek ağır yaralandı.

Aksaray’da, Karayolları 38. Şube Şefliği şantiyesinde meydana gelen bir iş kazasında, kum silosunda çalışan bir işçi dengesini kaybederek yaklaşık 4 metre yükseklikten beton zemine düştü ve ağır yaralandı. Olay, Aksaray-Adana kara yolu üzerindeki şantiyede gerçekleşti.

Kazada yaralanan işçi, çalışma arkadaşlarının hızla 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçinin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği yerde gerekli incelemeleri yaparken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da Yaya Üst Geçidi Çalışmaları
Aksaray'da Minik Validen, 23 Nisan’da Ağaçlandırma Talimatı
Aksaray’da 23 Nisan Coşkusu: Recep Tayyip Erdoğan Parkında Renkli Etkinlikler

Aksaray Haberleri

Jandarma Bayram Öncesi Denetimlerini Arttırdı
Ehliyetsiz Sürücü, Muayenesiz Ve Sigortasız Araçla Kaza Yaptı: 80 Bin Lira Ceza Kesildi
Aksaray’da Kuzenler Çarpıştı: 1 Yaralı
Minibüsün Yan Kapısının İçinden Bin 120 Adet Uyuşturucu Hap Çıktı
Kuruma Tehlikesi Yaşanan Tuz Gölü Yeniden Canlandı