Aksaray’da Jandarmadan 6 Adrese Eş Zamanlı Uyuşturucu Baskını: 5 Tutuklama

Aksaray'da 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyonlarda uyuşturucu maddeyle yakalanan 6 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray'da 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyonlarda uyuşturucu maddeyle yakalanan 6 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri şehir merkezinde uyuşturucu imal ve ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatan jandarma ekipleri 6 şüphelinin kimliklerini tespit etti. 3 haftalık teknik ve fiziksel takip ardından ekipler şehir merkezindeki 6 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonlarda 6 şüpheli yakalandı. Evlerde yapılan aramalarda 616 adet sentetik hap, 315 gram bonzai ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 17 bin 200 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan M.T.U. (19), F.A. (25), B.Ü. (24), A.A. (36), Y.İ.Ç. (29) ve V.K. (29) jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, V.K. isimli şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Aksaray’da Ramazan Ayı Öncesi Marketler Denetleniyor
Aksaray’da Park, Bahçe Ve Okul Bölgeleri Denetim Altında
Aksaray’ın Tarihi, Kültürel Ve Doğal Zenginlikleri Yerinde Tanıtıldı
Vali Duru: "aksaray Çok Güçlü Bir Potansiyele Sahip"
Aksaray’da Hatimle Teravih Namazı Kılınacak Camiler Belirlendi