Aksaray’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 1 kişi gözaltına alındı.

Aksaray'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, arama yapılan araçta uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ile mermi ve fişekler ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Kimliği belirlenen şüpheliyi Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde takibe alan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timi ve jandarma asayiş ekipleri 2 gün yapılan takibin ardından şüpheliye yönelik operasyon düzenledi. Şüphelinin içinde bulunduğu aracı durduran jandarma ekipleri, araçta ve şüphelinin üzerinde yaptığı aramada 3 gram metamfetamin, 5 adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 98 adet tabanca fişeği, 5 adet av tüfeği fişeği ve uyuşturucu haplar ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da 131 Kişi Yakalandı, 82 Şüpheli Tutuklandı
Aksaray’da Yağmur Ve Dolu Yağışı
Aksaray'da Bir Mandıradan Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Jandarmanın Şüphe Üzerine Durdurduğu Araçtan Çıktı

Aksaray Haberleri

Trafikte “devrildi Devrilecek” Kamyonet Şok Etti
Aksaray’ın Organik Sarımsağı Rusya Ve Almanya Antibiyotiğinde
Alkolden Ehliyetine El Konuldu, “nasıl Yapacağız?” Diye Polise Sordu
Polisin Kovalamacasıyla Uyuşturucu Maddeyle Yakalanan 3 Şahıs Serbest
Trafikte Kuralları Altüst Eden Sürücüye Ceza Yağdı